top of page

Begancios Su Vilkais Knyga Pdf D: Kaip Išlaisvinti Savo Laukinę Pusę ir Gyventi Pilnavertiškai



Iki ją skaitant jau buvau nemažai girdėjusi apie šią knygą. Nuostabi vertinga ir originali knyga, labai patiko pasakų interpretacijos. Manau tam tikru gyvenimo tarpsniu (ne paauglystėje, o vėliau, pvz tapus mama) gali būti puikus peno šaltinis bet kuriai moteriai. Tiesa, knyga skaitoma ne iš karto, o lėtai, todėl man ją užbaigti prireiks bent kelių mėnesių, o gal pusmečio. Lenkiu galvą knygos autorei už įžvalgas.


Šiaip labai patiko knyga, per pasakas įžvelgia simbolius ir reikšmes susijusias su moterų gyvenimu, tobulėjimu, laisve, išbandymais ir t.t. Nors bebaigiant skaityti knygą pagalvojau, jog labai panašu į teksto suvokimą, bet susiskaitė labai įdomiai.




Begancios Su Vilkais Knyga Pdf D



Ši knyga mane "persekiojo" du metus, tai vis kokią rekomendaciją gaudavau, tai pas drauges lentynose pamatydavau, galu gale nusprendžiau investuoti ir nusipirkti visų taip liaupsinamą knygą. Nenusivyliau. Tiesa, skaityti nėra lengva, prireikė net trijų mėnesių, kol perskaičiau, bet vertėjo. Buvo daug atradimų, buvo vietų kur nesupratau, manau ateityje vėl ją perskaitysiu ir vėl gausiu naujų įžvalgų.


Labai gera knyga, skaitau ir zaviuosi kaip tiksliai subtyliai aprasytas santykis, perteikti paaiskinimai... skaitau letai, kartai griztu prie to pacio sakinio kelis kartus kad suprasti, kartais kad pasidziaugti, kartais kad atsimti.Knyga verta kiekvienos mano minutes!


Dr. Clarissa Pinkola Estes, tarptautinio pripažinimo sulaukusi mokslininkė, poetė ir cantadora, senųjų tradicinių Lotynų Amerikos pasakojimų saugotoja, yra vyresnioji Jungo krypties psichoanalizės specialistė, sukaupusi dvidešimt penkerių metų praktikos bei dėstymo patirtį. Ji yra dirbusi C. G. Jungo mokymo ir studijų centro Amerikoje vykdomąja direktore, apgynė daktaro disertaciją iš lyginamosios kultūrologijos bei klinikinės psichologijos. Už viso gyvenimo kūrybą bei darbus socialinio teisingumo labui Nacionalinė Lotynų organizacija Vašingtone apdovanojo ją "Las Primeras" premija.Knygą "Bėgančios su vilkais" dr. Estes pradėjo rašyti 1971 m. ir baigė daugiau kaip po dvidešimties metų.


"Savo darbe Clarissa Pinkola Estės, pasitelkusi senus, giliai įsišaknijusius šeimos ritualus bei archetipinę psichologiją, mus tikina, kad siela niekur nežuvo, ji tiktai miega... Jos knyga mums primena, kad, nepaisant viso savo rafinuotumo, mes tebesame gamtos dalis, kad tebesame laukiniai, ir pakanka atgauti tą pirmykštį gyvybingumą, kad jau savaime pasijustume besą teisingame gyvenimo kelyje."Thomas Moore


"Aš dėkinga "Bėgančioms su vilkais" ir dr. Clarissai Pinkolai Estės. Jos knyga atskleidžia skaitytojai, kaip nuostabu būti narsiai, mylinčiai, kaip nuostabu būti moterimi. Visi, kas moka skaityti, turėtų perskaityti šią knygą."Maya Angelou


Clarissa Pinkola Estes pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą "Bėgančios su vilkais", kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu.


Perskaitėte knygą "Bėgančios su vilkais"? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Clarissa Pinkola Estes tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams.


Estés C.P. Bėgančios su vilkais. Laukinės Moters archetipas mituose ir pasakose. Alma litera, 2005. Jung C.G. The Archetypes and the Collective Unconscious. The Collected Works of C.G. Jung Vol. 9. Second Edition, 1980.


Sveiki,tos knygos stiprios ,sutinku su Jusu zodziais kad ,,Mazasis princas gali skaityti daug kartu ir vistiek atrasi kazka naujo,be to jo knygos ir kitos neblogos.alchemikas -gera knyga,kitu is Jusu saraso neskaiciau ,reiketu paskaityti,dekui.Malonu kad vel sugrizot prie stipriu dalyku aisku kad ir ne visiems ikandamu.gera bent kartkartemes prisiliesti prie Jusu straipsniu,juos beskaitant kyla daug klausimu ir del gyvenimo kuri gyvenu.dekui


O kodėl negalima suderinti abiejų dalykų: tiek skaitymo, tiek savarankiško mąstymo? ? Man knyga niekada nebus besąlyginis autoritetas iš kurio aklai mokyčiausi-aš tik pasiimu tai, ko man reikia..Aš suprantu ką norite pasakyti apie prisiskaitymą ir iš to kylančias problemas, bet nereikia vien prisiskaityti.., reikia pačiam filtruoti informaciją.


Delkoju, šiuo metu skaitau 2 knygas , Watkins masters of wisdom. (Osho Living dangerously) Labai gera nuraminanti knyga:) ir Luise L. Hay Pamilk save ir buk laimingas ( šia knyga turetu perskaityti visi žmones manau ..


Pora knygų žinomos (Karas ir taika, Mažasis princas) bet taip dar neprisiruošiau perskaityti ? laikas susiimti, kad nors ir labai užimtas esu. Ačiū ? Esu skaitęs Oskaro Waildo ,,Doriano grėjaus protretas Galiu pasakyt, kad knyga nuostabi ir verta būti įtraukta prie šio sąrašo knygų. Teko vėliau ir filmą žiūrėti, tai labai nusivyliau, nes to ką skaičiau nei pusės filme taip neįsivaizdavau.


Tai knyga ;CHOSE SILVOS metodas . ir nuostabus Gyvenimo budo bei intuicijos seminaras pas nuostabias lektores Deimante ir rasa Bartninkaites . Gyvenimas nuostabus nors man jau greitai stuktels 63 jis tik grazeja su kiekviena diena 2ff7e9595c


0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page